Novotel

Novotel © 2012 . All rights reserved.

Novotel ligger verkligen pittoreskt vid inloppet till Göteborg. Känslan av att sitta i baren och se de stora båtarna passera förbi i skymningen  är mäktigt. Att sedan tidig morgon ta en lugn promenad längs kajen ger kroppen ro, såvida inte … Continue reading

IKEA

IKEA-katalog © 2012 . All rights reserved.

IKEA är ett av de företag jag samarbetat längst med. Det började en höstdag 1988 och har pågått med vissa uppehåll sedan dess. Här är några utdrag från kataloger.

Riverton

Hotell Riverton © 2012 . All rights reserved.

Det jag gillar allra bäst med hotell är att få gå upp tidigt och få äta en underbar frukost och sedan komma till baka till rummet och sängen är bäddad och kuddarna puffade.

Breas

Breas © 2012 . All rights reserved.

Älskar att stå i studion och fotografera produkter. Gärna som stilleben och att framhäva formen med ljus och mörker.

TinTin

TinTin Smycke © 2012 . All rights reserved.

TinTin är en smyckeskonstnär jag lärt känna och uppskatta under åren. Här är lite bilder vi tog på hennes kollektion med anknytning till havet. Vattring, virvel, våg och blänk är några namn på hennes smycken. Ni hittar hennes smycken på … Continue reading

Mösseberg

Örter i vatten © 2012 . All rights reserved.

Med bra planering och god support behöver det inte ta så lång tid. Den här broschyren och många bilder därtill gjorde vi (min fru och jag) på två halvdagar.

Hos Pelle

Hos Pelle © 2012 . All rights reserved.

Hos Pelle äter du alltid gott med närproducerade råvaror odlade med kärlek, tillagade med omsorg. Materialet användes till en broschyr, menyer mm.

In Time

In Time © 2012 . All rights reserved.

InTime och Majornas Grafiska behövde bilder till sin hemsida. Klart man hjälper till. Här är två motiv vi byggde upp av papper i studion.